SERÇEŞME Türk-İslam TESİSLERİ, 6 OK’la AVUSTURYA VİYANA’nın HBV DERGAHI KUŞATMASI.

 

SERÇEŞME Türk-İslam TESİSLERİ, 6 OK’la AVUSTURYA VİYANA’nın HBV DERGAHI KUŞATMASI.

Alevi Bektaşi Kızılbaş öğretisi, Mezopotamya/Anadolu’da 10 binlerce yıldır varlığını sürdüren bir kültür.
Bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır. Her ne arasan kendinde ara, Kudüs’te Mekke’de arama.
72 millete aynı nazarla bak. Soyumdan gelen değil, yolumdan gidenler bu yolun yolcusudur vs. diyen;
Din-İslam’ı kökten red eden, 800 yıl önce bu yola, evrensel can suyu veren Serçeşme, HBV dergahı 200 yıldır Türk-İslam hastalığı, işgali altındadır.

1826’dan sonra dergahın içine ocağımıza, camii dikerek Sünni İslam kuşatması altına alındı.
1926’da sonra yasaklanıp, kapatılıp müze haline getirilip, ırkçı milliyetçi Kemalist kuşatma altına alındı.

2020’de bu gün; Avusturya devletine Aleviliği İslam olarak kabul ettiren, deve kuşu gibi başlarını Arap çöllerine gömen mollalar, Viyana’dan gelip sözde laik Kemalistler (Hacıbektaş belediye başkanı ALTIOK) el ele verip, 12 imam abdest çeşmesi açarak, ve bir birlerine ödül dağıtarak, HBV dergahını ve Aleviliği, Şii İslam’laştırmaya çalışıyorlar.

Allah Muhammed Ali, 12 imamların hiçbirisi Sazlı sözlü semahlı, lokmalı demli, sorgu görgülü 12 hizmetli bir Cem’e katılmamıştır, Alevilikle ilgileri yoktur, ne Aleviliğe nede insanlığa zerre bir yararları olmamıştır.
Şii İslam 12 cami imamının Hacıbektaş’ta yeri yoktur, onların isimleri derhal oradan kaldırılmalıdır. Viyana’dan gelen mollar İran’a gidip orada 12 imam çeşmesi açsınlar..

Aleviliğin Din-İslam, ırkçı milliyetçilik olmadığını, bir bal gibide biliyorlar. Bile bile Türk-İslam virüsü, din, ırk hastalığını Alevilere bulaştırmaya devam ediyorlar. HBV’nin yayına cellat Ali ve Atatürk resimi asarak onları aklamaya, Alevileri resmi ideoloji Türk-İslam asimilasyonu altında tutmaya çalışıyorlar.

Zamanında Türk İslamcı virüs Avusturya’da ortaya çıktığında, o zaman federasyon yönetiminde olan bir arkadaş, bunlar 2-3 virüs gereğini yapalım kaldırıp gerekirse zorla atalım yoksa yarın bunlar başımıza bela olacak demişti. Fakat o zamanki yöneticiler gereğini yapmaya yanaşmadılar. Şimdi başımıza bela oldular..

Sanırım 2005 yılında idi Türkiye Avrupa Alevi üst kurumları Nevşehir Avanos’ta 2 günlük bir toplantı yaptık. ve HBV dergahını ziyaret ettik. Akşam üzeri dergahın yanında bir cafe de yöneticiler vs. muhabbet ediyoruz. Dergahtaki camiden bir ezan sesi yükseldi şok oldum. Arkadaşlara sordum camii diyanete bağlı halen resmi olarak işliyormuş, bizler dergaha müze bileti alıp girerken, Hacıbektaş kasabasında görev yapan bazı memurlar vs. ücretsiz girip namaz kılıyormuş vs. Arkadaşlar adamlar ocağımıza incir ağacı dikmiş, bu minare buradan sökülüp atılmalıdır dedim.. Karşıda bir hırdavatçı dükkânının penceresinde okkalı bir balyoz gördüm.. Arkadaşlar ben gidip şu balyozu satın alıp, balyozu sırt çantamın elbiselerimin altına saklayıp dergaha girip orada saklanacağım.. Ve bu gece O minareyi yıkacağım, tüm sorumluluğunu şahsen üzerime alıyorum, bedelini de gerekirse hapis yatarak öderim. Sizden tek istediğim Yola sahip çıkmanız, O cami minaresinin orada olmaması gerektiğini savunmanız. Arkadaşlar öce şaka sandılar fakat ciddi olduğumu anlayınca, sen yıkarsın onlar yenisini yapar deyip, kolumdan tutup beni zorla oradan uzaklaştırdılar.

Bazı Alevi kurumlarının,, Hacıbektaş belediye başkanı ALTIOK’un Avusturya İslamcı Alevilere ödül vermesine tepki göstermesi olumlu, fakat dergahı İslamcılara ırkçılara terk etmeleri ÇOK yanlıştır.. Alevi kurumları Oraya gidip, 12 imam abdest çeşmesi ve dergahtaki cami minaresi kalkana kadar, dergahta direnmelidirler..

Ve öncelikle Aleviler, Alevi kurum yöneticileri, Alevi pirleri vs., İslam’ın kanlı kılıcını sallayan İmam Ali ve ırkçı Koçgiri Dersim katili Atatürk’ün resmini Alevi kurumlarından mekanlarından, ve her türlü İslami ve ırkçı söylemi eylemi sembolü Alevi yol erkanından çıkarıp atmalıdır. Ve kararlı bir şekilde HBV dergâhındaki caminin devlet tarafından hemen kaldırılmasın talep etmelidir. Devlet kaldırmazsa Aleviler ellerine balyoz alıp o minareyi yıkmalıdır.
Bedel ödenecekse, (bugüne kadar adını andığımız pirleri ödediği gibi) bedel ödenmelidir.
Yoksa Aleviler asimilasyondan, din ırk virüsü, Türk-İslam hastalığından asla kurtulamazlar.

Feramuz Sah Acar – 16.8.2020

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.