vores LOGO

Symbolet for Alevism er kvinden og manden, der vender semah mod solen.dab logo søn rød

Symbol, logo, emblem, brand:
Det består af enkel grafik, linjer og billeder, der bruges i miljøer, hvor verbalt skriftligt udtryk ikke er muligt; Så snart det er synligt, er dyb betydning historie, energi og energi, identitet og billede bestemmende og vejledende mennesker bruges til at udtrykke sig selv. Symboler betyder ikke meget for de uafhængige. Men den betydning, de udtrykker for dem, der forstår, er meget dyb. Den menneskelige hjerne lagrer information, inklusive ord og skrifter, som billeder, så linje, malekunst, visuals, der appellerer til vores synssyn, er den mest effektive måde at nå menneskelig tanke og kommunikation på.

Desværre, fordi Alevi-samfundet ikke er enige om et fælles symbol, logo, emblem, brand, der definerer en fælles beskrivelse af Alevi-doktrinen, danner dens øverste institutioner og repræsenterer Alevism over hele verden. Hver institution bestemmer sit eget Alevi-symbollogo.

Blandt de symboler, der er kendt for at repræsentere Alevism i dag, er Pir sultan med et rør i hånden, kvinden, der vender Semah, Mum Alev Işık, Güneş, 12-spids stjerne, El-Beşparmak, Turna, Güvercin, Aslan, Hace Bektas Veli samt den islamiske kalif Hz. Ali officiel og Zülfikar Kılıç, symboler bruges.

Som DAB vedtager vi en særegen filosofisk troslære, der velsigner Alevism uden for islam og himmelreligioner, velsigne naturen, solen og den oplyste sol. Derfor er islamens kalif Hz. Vi finder det ikke korrekt at bruge islamiske symboler som Zülfikar Kılıç, der repræsenterer Ali’s officielle og vold. Disse bør fjernes fra Alevi-institutionerne.

 

MÅL DAB-LOGO

Hvem velsigner naturen, mennesket, flammer lys soloplysning og accepterer videnskab som en måde at elske; Vi tror, ​​at symbolet på Alevi-undervisning, at spille instrumentet, dreje Semah (kvinder og mænd) og Flame light solrig symbol er det mest passende logo og emblem til vores undervisning. De 12 flammer i solen symboliserer årets 12 måneder, de 12 stjernetegn (stjerneensemble) og 12 tjenester i Alevi-samfund. Derudover repræsenterer stjernen i vores logo kampen og livet ved 4 døre, 5 elementer luft ild vand jord og liv (menneske). Og som DAB skriver vi ordet Alevi som “Alev-İ” for at understrege lysets kult, essensen af ​​Alevism .

(Alevi-forbund, der findes i dag, bruger også denne 12-spids sol, vass, semah-roterende kvindelig-mandlig figur som et symbollogo / emblem.)

DAB-historie

 

DAB logo semak reed sun 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rødt DAB logo png banner

 

 

 

 

 

dab logo seneste røde png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAB-logo rød rød DAB-logo gult

 

 

 

 

 

 

DAB-logo PNG sidste lang

DAB-badge
DAB-flag

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.