AVUSTURYA’DA; TÜRK İSLAM FAŞİZMİNİN “BEKASI” İÇİN ÇALIŞAN /DEVLETÇİ ALEVİLER.

AVUSTURYA’DA; TÜRK İSLAM FAŞİZMİNİN “BEKASI” İÇİN ÇALIŞAN /DEVLETÇİ ALEVİLER.

2006 yılında Almanya’da bazı eyaletlerde Alevilik dersleri hakkı alınmış. 2008 de Danimarka’da Alevilik kendine özgün bir inanç olarak tanınmasının ardından. Avusturya Alevi federasyonu da benzeri bir başvuru için hazırlandığı süre içinde. Federasyon yönetiminde olan Viyana Alevi derneğinden başını ; Kazım Gülfırat, Ertürk Meral, Rıza Sarı, Cengiz Duran’ın çektiği birkaç düşkün hırsız, elektronik olarak hazır olan başvuru metinlerini ÇALIP, içeriğini “Alevi İslam” olarak değiştirip, “Avusturya Alevi İslam Toplumu” IAGÖ olarak, Federasyon ve Viyana derneğinden habersiz Avusturya makamlarına, Avusturya İslam yasası altında tanınmak için başvurmuştur.

Avusturya ABF’ninde başvurusu üzerine mahkeme süreci yaşanmış. Bu süreçte o zamanki “Avusturya Alevi İslam Toplumu” IAGÖ başkanı Kazım Gülfırat kendilerine yapılan eleştirileri gerekçe gösterip, Avusturya, Almanya AABF’yi ve Avrupa AABK’yi ve Avrupa’daki devrimci demokrat güçleri, devrimci Alevileri şiddet yanlısı, intihar eylemcisi, terör örgütü olarak gösterip AABF ve AABK yasaklanması için Avusturya makamlarına İHBAR da bulunmuştur.

Dünyada savunduğunuz ve ziyaretine gittiğiniz İSLAM dini, ırkçı milliyetçi faşist Kemalist zihniyetten daha büyük katliamcı terörist görmemiştir. Dersim katliamı, Sivas katliamı ve Iran İslam cumhuriyeti molla recmin katliamları ve İŞİD ortada kanıtıdır.

Yine bu süreçte mahkemeyi kaybedeceğini anlayan “Avusturya Alevi İslam Toplumu” IAGÖ, sinsice davranıp adından İSLAM kelimesini çıkararak, AABF’nin tanınmasını engellemiş, aynı zamanda da Alevi toplumunda gelen tepkilerin kırmaya çalışmıştır. Sonuçta Avusturya mahkemesi her ikinizde Aleviyim diyorsunuz bizde Aleviliği tanıdık, diye AABF’nin son itirazını red etmiştir.

“Avusturya Alevi İslam Toplumu” IAGÖ şimdi “Alevi Avusturya” adı altında Alevileri Türk-İslam’a asimile etme, türbanlı çocuk eğitimi cemi, kara çarşaflı İran/Irak 12 imam ziyareti ile Alevileri İslam’ın kara çarşafa sokma, AKP Konsolosluğu, AKP Türk İslam Birliği, Fetöcü İzzeDin vakfı Cem Tv vs. ile içli dışlı ilişkilerini, çalışmalarını son hızla sürdürüyorlar.

İmamların hangisi sazlı sözlü semahlı kadınlı erkekli lokmalı demli cem yapmışta siz İran’a/Irak’a imamları ziyarete gidiyorsunuz? İslami olmak böyledir, İmamların mezarına bile kara çarşafsız gidemezsiniz. Halbuki Pir HBV bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlık diyor,, Siz Bile bile karanlığa gidiyorsunuz. “Her ne ararsan kendinde ara diyor, Kudiste, Mekkede molla iran’da, Körbela Arap çöllerinde arama diyor, siz bile bile DİN-İslam karanlığına kürek çekiyorsunuz.

Profillerine baktığımızda, Avusturya’da Alevileri bölen, AABF ve AABK’yı “terörist” olarak gösterip, kapatılması için Avusturya makamlarına başvuran, Türk-İslam Faşizminin bekası (ölümsüzlüğü) için Alevileri İslamlaştırmaya çalışan, sözde Laik, ilerici aydınım diye geçinen DEVLETÇİ ALEVİLER olduğunu görüyoruz.

Avusturya’daki Alevi canları, özlerine dönmeye, Alevi kurumlarını, bu ırkçı milliyetçi, İslamcı mollalardan, hınzır paşalardan temizlemeye çağırıyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.